23. nov, 2018

Schenking

In mijn laatste stukje schreef ik nog dat we een aantal late jonge op de hokken hebben die we laten uitgroeien om vervolgens te beslissen wat we er mee gaan doen. Deze week alle laatjes in handen gehad, zien er super uit! Uit onze Karma zitten er twee mooie doffers, goeie mix van vader en moeder. Prima afstamming, beide bloedlijnen van ons zitten in deze duifjes. Stamdoffers 12-989 en 11-523!

Omdat het twee doffers zijn hebben we besloten om onze club te steunen en een van beide te schenken, de lichtkras gaat zondag mee naar verkoop. Stamboom is als foto toegevoegd.. 

Ik hoop dat dit laat jong een paar mooie centen gaat opbrengen, is voor onze club. En die draag ik een warm hart toe. De duif is het meer dan waard! Ik ben re zeker van dat de nieuwe eigenaar er veel plezier aan gaat beleven.

 

Van de week hebben we zelf ook nog twee duivinnen aangeschaft, prima afstamming! Een kleindochter van het kweekwonder de BENDER en een duivin uit de Heremans lijnen DE JAN x GILBERT. We zullen de gegevens met een paar dagen op de site zetten.

 

Geniet van het weekend!