1. jun, 2018

Minder goede week

Vanavond inmanden voor midfond nummer vier! De reis gaat naar Quiévrain, ongeveer 380 km enkele reis Kloosterholt. We hebben het voornemen om 20 duiven mee te sturen, nog niet helemaal zeker wat de verhouding M/V zal zijn. Er blijven dus weer een aantal duiven zitten, of dat goed is weet ik niet maar we doen het toch. We moeten er zeker van zijn dat ze een eerlijke kans hebben en dat ze vol energie zitten.

Aan dat laatste twijfel ik eerlijk gezegd wel een beetje, volgens mij hebben de duiven slecht getraind en amper gegeten. Tuurlijk was het warm en dan is trainen ook geen pretje, en ik weet ook wel dat ze minder eetlust hebben met deze temperaturen. Maar toch! Om ze vanavond rustig de mand in te krijgen hebben we gisteren al getoond, ik denk dat het beter is. Maar ook dat is maar weer afwachten ;-). We zullen zien wat het wordt. Eerst maar kijken of de lossing wel door kan gaan morgen, de voorspellingen zijn niet echt best. Ik heb alle vertrouwen in de lossingsverantwoordelijken, ik wens ze ook alle wijsheid.

 

Thuis hebben we een dagje shoppen met de meiden afgesproken, zaterdag of zondag?! Ligt er aan wanneer de duiven thuis komen. Ze verheugen zich er op, ik denk dat we met een vrachtauto heen gaan.. ze hebben namelijk grote plannen 🤪 

 

Of de duiven nu goed of minder goed presteren, een leuk weekend wordt het in ieder geval! Alvast succes voor iedereen, en vooral heel plezier met de aankomsten.