4. mei, 2018

Altijd blijven lachen

Valt er nog wat te lachen? Ja, natuurlijk wel! Soms bekruipt je het gevoel dat de alles tegen zit en dat de vervelde dingen overheersen. Gelukkig duurt dat bij mij nooit lang, daarvoor zijn er te veel leuke dingen in het leven!

 

 

Een fikse hagelbui.. Trea en de jonkies moesten schuilen 🤩

 

Hoe staan de duiven er voor? Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee.. klinkt raar maar het is echt zo. Ze zien er goed uit maar toch gedragen ze zich anders dan ik gewent ben. En of dat goed of slecht is weet ik dus niet. Trainen is iets minder, eten is iets minder, alles is gewoon iets minder. Behalve het donsen bij de doffers, dat is veel meer de laatste dagen. We gaan het zien morgen! We hebben ze veel energie gegeven, vooral qua voer. Met volle bak kunnen ze zelf uitzoeken uiteraard maar volgens mij is er vooral veel vet gegeten deze week.

Er gaan weer rond de 30 vrienden en vriendinnen mee naar het lokaal vanavond. De afstand gaat wel met grote stappen hoor, we zitten al op 330 km. Het lijkt goed weer te worden met een Noord oosten wind, moet kunnen lijkt me. Onze aangewezen duiven worden 2 duivinnen, 14-396 en 16-054. Dat zijn moeder en dochter, beide nog niet gemist! Hopen dat de lossing niet te laat is, kunnen we zelf ook nog iets leuks doen in de middag.

 

Altijd blijven lachen.. ik doel daar mee op de trieste beslissing om onze CC op te heffen. De communicatie omtrent deze beslissing doet me denken aan een uitspraak van een VVD minister deze week, “we liegen niet, we communiceren alleen erg belabberd”. Of het wel of geen liegen is.. laat ik me daar maar niet over uit laten. één ding is zeker, er zijn geen winnaars. Trammelant binnen onze mooie sport moeten we niet hebben, daar heeft niemand wat aan! Uiteindelijk zijn er alleen maar verliezers, toch?

Altijd blijven lachen, er is altijd iets positiefs.. Ik wens de leden, die kortgeleden onze vereniging hebben verruild, veel plezier en sportiviteit bij hun nieuwe vereniging!