26. apr, 2018

Lang leve de Koning

Nu alvast een kort berichtje.. Vanavond / vannacht gaan we gezellig de koningsnacht vieren met vrienden, en ik ben bang dat het laat wordt ;-) Na een drukke week is dat wel echt even gezellig, morgen zijn we vrij dus dat moet een keertje kunnen!

 

Wat betreft de duiven, die staan er goed op! Ze trainen harder en langer dan ooit. Of dat goed is weet ik niet, ik ben niet zo van veranderingen. De duivinnen hebben gisteren bijna anderhalf uur gevlogen, waarvan zeker een half uur in een flinke regenbui. Hierdoor zijn de doffers er pas om 19:00 uur uitgegaan, eigenlijk iets te laat. Maar goed, de jongens hebben ook een uur lang gevlogen en gespeeld. Prachtig! We gaan zaterdag zien of het goed, beter of slechter is. Ben wel benieuwd.

We korven weer rond de 30 strijders in morgenavond, hoeveel precies weet ik nog niet. Er zijn een aantal doffers waarvan ik denk dat een weekje rust hun goed zal doen. Zo ook voor de 15-947, al 3 weken te laat en dat ben ik niet van hem gewent. Ik ben bang dat het een teken is dat het nog niet helemaal goed is met zijn fysiek. De duivinnen zijn er wel allemaal klaar voor, die gaan alle 18 weer mee.

 

Duivensport is voor ons een familiehobby, ik word op alle fronten geholpen door Trea en Marit. Als Marit even geen tijd heeft om de jongen los te laten dan doet Trea dat met alle plezier. Zie de foto, woensdag gemaakt terwijl ze op de jonkies aan het letten was. Het maakt mijn hobby een stuk leuker, ik ben echt blij met mijn meiden!! Ook dat is duivensport, en dat mag gerust een keer gezegd worden.